Vacature video

Een Vacature video is dé manier om nieuwe medewerkers te vinden! Online video vacatures worden beter bekeken dan tekstuele vacatures. Dit komt omdat internetgebruikers de voorkeur geven aan online video. Bovendien indexeert Google filmpjes beter dan tekst, waardoor je online vacature video sneller gevonden wordt. In een korte vacature video vertel je in slechts een paar minuten alles over je bedrijf en de functie. Daarnaast kun je sfeer en bedrijfscultuur zichtbaar maken, zodat een kandidaat meteen het juiste gevoel heeft bij je organisatie. Plaats de vacature video op je website, in de nieuwsbrief en op social media. Het beginpunt van een succesvolle zoektocht naar een nieuwe medewerker.

Voordelig een professionele vacature video

Een vacature video laten maken hoeft helemaal niet duur te zijn. Wouw Producties werkt met een standaard vacature video die je voor slechts € 75,- excl. btw kunt laten personaliseren. Hoe werkt het? Je kiest een template en levert de tekst, 2 kleuren, logo, foto’s of videobeelden aan. Vervolgens maakt Wouw Producties er een opvallende vacature video van die 30 seconden duurt. Heb je geen beeldmateriaal tot je beschikking dan kunnen we dit voor je maken voor een aantrekkelijk tarief.

Optie 1 met video

Optie 2 met video

Maak een persoonlijke vacature video

Door nieuwe medewerkers direct aan te spreken vergroot je de kans op een succesvolle zoektocht. Je vertelt naar wie je op zoek bent, wat de functie-inhoud is en laat de sfeer binnen het bedrijf zien. De juiste kandidaat zal zichzelf in de online vacature video herkennen en solliciteren.

Wat kan je verwachten?

Wouw Producties maakt een persoonlijke vacature video van 60 seconden. De vacaturefilm bevat een persoonlijke boodschap en brengt de werkzaamheden in beeld. De kosten voor een gepersonaliseerde vacature video bedragen € 500,- excl. btw. –

  • Dit bedrag is inclusief 2 uur filmen op locatie (incl. apparatuur)
  • 4 uur montage (incl. studio en correcties)
  • Muziekrechten

Stel zelf een video vacature samen

Wil je nog meer van je bedrijf, de mensen en de bedrijfscultuur laten zien? Laat dan een unieke video vacature samenstellen. Wouw Producties heeft ervaring met op maat gemaakte vacaturefilms. Tijdens een kennismaking bespreken we de mogelijkheden en stellen we een uniek script op dat past bij je wensen! Nieuwsgierig naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Succesvolle video vacatures
Ben je geïnteresseerd om samen te werken?
Vul hiernaast je gegevens in of neem zelf contact op.
Wouter Habraken
Telefoon:
+31 (0)6 36 30 60 35
E-Mail
info@wouwproducties.nl

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
bel, mail of vul dit formulier in: