Promotiefilm laten maken.

Een promotiefilm die opvalt, krachtig is en bovendien past bij de persoon, product of dienst. Wouw Producties inventariseert uw ideeën en werkt die uit tot een passend script. Op basis daarvan wordt een flitsende promo geproduceerd.

Karin Tooren - Muziek & Coaching

Vindt je het lastig om zelf te vertellen wat je precies doet? Dit probleem had Karin ook? Daarom legt ze het in deze promotiefilm duidelijk uit en zie je aan de beelden precies wat ze bedoelt.

Flamma | Seminar Inspireren tot innoveren

Laat je klanten zien hoe je seminair is geweest. Een leuke terugblik waarin de kern van het seminair niet vergeten wordt “Inspireren tot innoveren”

Janssen & Janssen Jaarverslag

Jij doet een extra stapje voor je klanten, maar dat wil je wel laten zien aan de wereld.

Bresc @ Horecava |Beursfilm

Zorg voor de perfecte “follow up” na de beurs, zodat je potentiële klanten je niet vergeten en je ze nog eens kunt laten zien wat jullie te bieden hebben.

Helicon Brain & Bootcamp | Promotiefilm

Helicon wil graag hun studenten een bewuste keuze laten maken tussen wel of geen HBO. Hiervoor hebben ze een Brain & Bootcamp georganiseerd waar Wouw Producties een promotiefilm van gemaakt.

Meierijstad Fight Cancer Night | Aftermovie

Voor Fight Cancer Night heb ik alle video content mogen maken waaronder deze promotiefilm. De opbrengst van het evenement is geschonken aan Fight cancer & KIKA

Ben je geïnteresseerd om samen te werken?
Vul hiernaast je gegevens in of neem zelf contact op.
Wouter Habraken
Telefoon:
+31 (0)6 36 30 60 35
E-Mail
info@wouwproducties.nl
Wouter Habraken

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
bel, mail of vul dit formulier in:
=