Promotiefilm laten maken.

Een promotiefilm die opvalt, krachtig is en bovendien past bij de persoon, product of dienst. Wouw Producties inventariseert uw ideeën en werkt die uit tot een passend script. Op basis daarvan wordt een flitsende promo geproduceerd.

Helicon Brain & Bootcamp | Promotiefilm

Helicon wil graag hun studenten een bewuste keuze laten maken tussen wel of geen HBO. Hiervoor hebben ze een Brain & Bootcamp georganiseerd waar Wouw Producties een promotiefilm van gemaakt.

KRW de IJssel | Promotiefilm

Door aanpassingen te doen aan de IJssel is de kwaliteit van het water verbeterd en voldoet het nu aan de Europese richtlijnen. Om geïnteresseerde te informeren is deze promotiefilm ontwikkeld.

Ster Werk | Promotiefilm

Ster Werk is een uitzendbureau en werkt met arbeidsmigranten uit o.a. polen. Om aan deze medewerkers te komen hebben ze Wouw Producties gevraagd om een promotiefilm in het Pools te maken.

Bresc @ Horecava |Beursfilm

Zorg voor de perfecte “follow up” na de beurs, zodat je potentiële klanten je niet vergeten en je ze nog eens kunt laten zien wat jullie te bieden hebben.

OneMed | Promotiefilm

Door middel van deze promotiefilm laat OneMed hun klanten weten dat de overnamen goed is verlopen en dat ze zich geen enkele zorgen hoeven te maken over hun bestellingen.

TED X Eidhoven Pitch Event |Aftermovie

Deze after movie is ingezet ter promotie en terugblik op het evenement.

Meierijstad Fight Cancer Night | Aftermovie

Voor Fight Cancer Night heb ik alle video content mogen maken waaronder deze promotiefilm. De opbrengst van het evenement is geschonken aan Fight cancer & KIKA

Los op 't veld |Promotiefilm

Pop-up restaurant Los op ‘t Veld wilde graag een film ter promotie van het restaurant.

Ben je geïnteresseerd om samen te werken?
Vul hiernaast je gegevens in of neem zelf contact op.
Wouter Habraken
Telefoon:
+31 (0)6 36 30 60 35
E-Mail
info@wouwproducties.nl

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
bel, mail of vul dit formulier in: