Instructievideo

Een Instructievideo is een video met als doel om instructies te geven, vaak zijn instructies lang en tijdrovend maar is het laten zien van een goede instructiefilm veel eenvoudiger. Je doelgroep ziet precies wat ze moeten doen en daardoor krijg je veel minder vragen en is iedereen snel geholpen.

Voorbeelden

Wouw Producties heeft succesvolle instructievideo’s gemaakt voor uiteenlopende klanten. Bekijk onderstaand enkele voorbeelden van instructievideo’s.

Sligro | Ravioli van Shiso Purple

In opdracht van New Brand Activators is deze tutorial ontwikkelt.
Culinair adviseur en chef van Sligro Sietse Blummel  bereidde speciaal voor het kerstdiner deze ravioli van shiso purple.

Staad | Gebruik van de Snelwissel

STAAD Groep heeft voor hun machinisten instructievideo’s laten maken zodat elke machinist snel kan opzoeken (via de Staad App) hoe de machine werkt.

Van den Bosch |Instructie 45 FT Container

Bij Van den Bosch wilde ze graag aan hun chauffeurs uitleggen hoe deze nieuwe 45 FT container werkt. Ideaal om de chauffeurs dit d.mv. een instructievideo te laten zien.

Van den Bosch | Unloading chocolate

Het vervoeren van chocolade is een ingewikkeld proces waarbij veel fout kan gaan, om de fout marges nihil te houden moet elke chauffeur eerst deze film kijken.

Ben je geïnteresseerd om samen te werken?
Vul hiernaast je gegevens in of neem zelf contact op.
Wouter Habraken
Telefoon:
+31 (0)6 36 30 60 35
E-Mail
info@wouwproducties.nl
Wouter Habraken

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
bel, mail of vul dit formulier in:
=