Op zoek naar een cameraman, editor of steadicam operator?

Wouter Habraken is de eigenaar van Wouw Producties en heeft brede ervaring. Wouter is in bezit van eigen apparatuur voor videoproducties. Door altijd op een filmische manier te kijken naar een videoproducties behaalt hij de hoogste kwaliteit.

Cameraman

Actief als cameraman sinds 2007. Gecertificeerd aan het cameracollege te Bergen op Zoom. Breed inzetbaar en bekend met de videoproductie van bedrijfsfilms, videoclips, productpresentaties, sfeerimpressies, korte films en after movies.

Ervaring

Wouter heeft ruime ervaring met de HDSLR/Mirrorless camera’s, Sony FS700, Sony FS5 en Sony FS7. Daarnaast in het bezit van eigen Sony FS7 4k camera met alle toebehoren nodig voor het perfecte plaatje.

FreelanceFreelance We are the nightFreelance Twinning MediaFreelance Twinning MediaFreelance Twinning MediaFreelance We are the nightFreelanceFreelance Twinning MediaFreelance Twinning MediaFreelance We are the nightFreelance Twinning MediaSteadicam

Editor

Actief als editor sinds 2007. Gediplomeerd Multimedia Vormgever aan de Eindhovense school.

Software

Vanuit de montagestudio van Wouw Producties maakt Wouter videoproducties met het volledige Adobe Creative Cloud pakket.

Steadicam operator

Wouter is gecertificeerd als steadicam operator aan het cameracollege te Bergen op Zoom. De steadicam stabiliseert de camera waardoor het lijkt alsof deze door de lucht zweeft. Het resultaat van deze manier van filmen doet je versteld staan.

Apparatuur

Wouw Producties is in het bezit van een DJI Ronin M en daardoor zeer flexible inzetbaar.

Ben je geïnteresseerd om samen te werken?
Vul hiernaast je gegevens in of neem zelf contact op.
Wouter Habraken
Telefoon:
+31 (0)6 36 30 60 35
E-Mail
info@wouwproducties.nl
Wouter Habraken

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
bel, mail of vul dit formulier in:
=