Bedrijfsfilm laten maken.

Bedrijfsfilm nodig? Kies voor een doeltreffende en betaalbare bedrijfsfilm van Wouw Producties. Het is een krachtige manier om in korte tijd te laten zien wat de sterke punten van je bedrijf zijn. Een bedrijfsfilm vertelt het verhaal van je organisatie in slechts een paar minuten tijd op een manier die past bij jouw doelgroep. Wil je een ander type filmpje laten maken? Wouw Producties heeft ook ervaring met het in beeld brengen van vacature video’s, promo-films, productvideo’s en instructievideo’s.

Laat een succesvolle bedrijfsfilm maken

Een succesvolle bedrijfsfilm moet niet alleen het juiste verhaal vertellen, maar ook de juiste sfeer en emotie uitstralen. Om dit te bereiken is een nauwe samenwerking van groot belang. Het is goed om te weten dat Wouw Producties een ervaren organisatie is die met veel plezier de volledige productie op zich neemt. Denk aan het creatieve proces, opstellen van het script, de opnames, montage incl. muziek en voice-over en natuurlijk de uiteindelijke oplevering.

Professioneel en ervaren

Wouw Producties heeft succesvolle bedrijfsfilms geproduceerd voor diverse klanten in de agrarische sector, transportsector, het onderwijs, de horeca en muziekindustrie. Deze veelzijdige ervaring op gebied van creatief denken, script ontwikkeling, cameratechnieken en montage dragen bij aan een krachtig resultaat. Wouw Producties is een eenmanszaak die indien nodig samenwerkt met vaste partners op gebied van editing, film en montage.

Voorbeelden succesvolle bedrijfsfilms

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Wouw Producties? Afgelopen jaren heeft Wouw Producties veel krachtige bedrijfsfilms geproduceerd voor klanten in binnen- en buitenland. Een aantal van deze bedrijfsfilms vind je hieronder. Wil je meer weten? Laat je gegevens achter onderaan de pagina.

Vencomatic group | Corporate video

Bij Vencomatic hebben ze een mooie en vernieuwende visie op de pluimvee sector en deze willen ze graag delen. Hoe kun je je visie nu beter delen dan in een mooie bedrijfsfilm?

Ploegam: grondige denkers, gedreven doeners | Bedrijfsfilm

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners al meer dan 30 jaar. Wouw Producties maakte deze film ter ere van het 30 jarige bestaan van Ploegam.

STAAD | Bedrijfsfilm

Staad is importeur en dealer voor Doosan grondverzetmachines voor Midden- en Zuid-Nederland. Wouw Producties maakte voor Staad een bedrijfsfilm waarin naar voren komt waarom Staad zo’n bijzonder bedrijf is.

Van den Bosch | Company movie

We nemen je graag mee op een reis door de wereld van transport en supply chain management van Van den Bosch! Wouw Producties legde in deze film de supply chain van Van den Bosch vast.

Broks Bloemen | Bedrijfsfilm

Broks Bloemen uw supermarktbloemist. Wouw Producties maakte voor Broks bloemen een bedrijfsfilm die één dag binnen het bedrijf laat zien. Wat er allemaal bij komt kijken om een bloemetje in de winkel te krijgen.

Bresc | Bedrijfsfilm

Bresc bestond 25 jaar en wilde graag d.m.v. deze bedrijfsfilm een stukje geschiedenis laten zien met daarnaast ook een goed beeld van hoe het bedrijf er nu voor staat.

Fransen Oss | Bedrijfsfilm

Fransen Oss BV is een op- en overslagbedrijf voor veevoergrondstoffen in de haven van Oss. Wouw Producties maakte voor Fransen Oss BV een bedrijfsfilm die op hun website te zien is.

Helicon MBO Velp | Vestigingsfilm

Helicon opleidingen heeft bij Wouw Producties de opdracht neer gelegd om voor al hun vestigingen een bedrijfsfilm te maken.  Dit is de vestigingsfilm van Helicon MBO Velp. De andere films zijn te zien op www.helicon.nl

Ben je geïnteresseerd om samen te werken?
Vul hiernaast je gegevens in of neem zelf contact op.
Wouter Habraken
Telefoon:
+31 (0)6 36 30 60 35
E-Mail
info@wouwproducties.nl
Wouter Habraken

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
bel, mail of vul dit formulier in:
=